.

Débora García. Foto: Facebook

L’advocada Débora García serà la candidata de Ciutadans a les municipals per Reus en substitució de Juan Carlos Sánchez, expulsat del partit junt a la resta de regidors en un sorollós conflicte intern.

Ciutadans (Cs) informa que la direcció nacional de Cs ha confirmat la candidatura de Cambrils, que encapçala Juan Carlos Romera per a les eleccions municipals. Economista amb perfil tècnic en les àrees administratives en una empresa multinacional, Romera ocupa el primer lloc de la llista de la formació taronja a Cambrils. L’acompanya, com a número 2, María Muñiz, tècnica de compres i contractacions a l’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs. El 3 l’ocupa Santi Gámez, exregidor de Nou Moviment Ciutadà per Cambrils durant aquest mandat. Patricia de Miguel continuarà com a número 4, mentre que el 5 és per una nova incorporació, Yolanda Burgos.

La direcció de Cs també ha ratificat la candidatura de Mont-roig, que estarà liderada per Ibana Pacheco, diplomada en Relacions Laborals i Llicenciada en Ciències del Treball per la URV. L’acompanyarà com a número 2 l’actual portaveu de Ciutadans a Mont-roig, Francisco Velasco, qui no ocuparà el primer lloc de la llista per incompatibilitats laborals a la Central Nuclear Vandellòs on exerceix de tècnic superior en sistemes de regulació i manteniment d’instal·lacions tèrmiques i de fluids.

La formació taronja també presentarà candidatura a Reus i a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, encapçalades per Débora García Càmara i Tomás Díaz. La cap de llista per Reus és advocada, amb 15 anys d’experiència i té despatx propi a la capital del Baix Camp. Va cursar els estudis de Dret a la URV i té un màster en Assessoria i Gestió Tributària a ESADE. És membre de la Comissió de Defensa Dels Drets dels animals i de la Comissió de Deontologia del Col·legi d’Advocats de Reus. Afiliada a Ciutadans des del 2014, és la coordinadora del Grup de Treball provincial d’Economia i Hisenda de la formació taronja.

Ciutadans té previst doblar el nombre de llistes que presentarà al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre respecte a les últimes eleccions municipals. Per això, aquest dissabte es celebrarà un acte de presentació dels principals alcaldables per donar suport al candidat de Cs al Congrés per Tarragona, Sergio del Campo, a les eleccions generals del 28-A. L’acte tindrà lloc al migdia a l’Antiga Audiència de Tarragona.