.

.

TOTS 21


La Biblioteca Pública de Tarragona organitza un debat al voltant del centenari de les biblioteques i sota el lema ‘100 anys de biblioteques: i ara què?’

La cita serà el proper dijous 27 d’abril a les 19 h a la Biblioteca Pública de Tarragona, amb la participació de:

-Inés Garriga Rodríguez, consultora en innovació amb més de 16 anys d’experiència en projectes que creen valor públic i promouen la innovació com a eina de transformació. A l’actualitat està treballant com a consultora a l’Ajuntament i a la Diputació de Barcelona. Entre d’altres ha estat directora de Creativitat i Innovació a l’Institut de Cultura de Barcelona (2011-2015).

-Jordi Ferré Blasco, periodista i editor. Cofundador de Cossetània Edicions i director general de 9 Grup Editorial. Ha estat president de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana i vicepresident del Gremi d’Editors de Catalunya. És també membre de la Junta nacional d’Òmnium cultural des del 2012 i coordinador de la Comissió de Cultura d’aquesta àrea.

-Montse Ayats Coromina és mestra i llicenciada en Filologia catalana. Des del 2003 directora d’Eumo editorial i de la Uvic- UCC. És coautora d’algunes obres relacionades amb l’ensenyament i de la història de l’edició. En les edicions de 2013-2015 va ser la presidenta de la Setmana del Llibre en Català i actualment presideix l’Associació d’Editors en Llengua Catalana.