.

.

TOTS 21

De l’11 al 27 de maig tindrà lloc la sisena edició del Dtapes per Torredembarra amb la participació de 53 establiments del municipi, pràcticament el mateix nombre que l’any passat (54). La ruta tapera manté el mateix preu que en d’altres ocasions: 2,5 € tapa + beguda. L’organització va a càrrec de les regidories de Turisme, i de Comerç, Indústria i Activitats.

Per incentivar la participació, es tornaran a realitzar diferents sorteigs: amb un mínim de 10/tapes segells podreu votar i participar en els diferents sortejos: lots de productes Maystar Cosmètica o lots de Cervesa Estraperlo o sortides amb catamarà. Per participar en el sorteig, cal emplenar la butlleta de participació i dipositar-la juntament amb els segells corresponents a l’urna o bústia de la Regidoria de Turisme o de cada un dels 53 establiments participants. La data límit per entregar les butlletes serà el 31 de maig, a les 14 h.

A la pàgina web de Turisme es pot trobar tota la informació relacionada amb el Dtapes per Torredembarra. Adjuntem desplegable amb la informació completa de les rutes.