.

Centenars de persones han seguit el pregó de David Fernández. Fotos. Tarragona21

Centenars de persones han seguit el pregó de David Fernández. Fotos. Tarragona21

Constantí viu immers en la Festa Major de Sant Feliu amb una arrencada on el protagonista va ser el popular actor i humorista David Fernández, el ‘Chiquilicuatre’ del Festival d’Eurovisió de 2008, i abans, el personatge del ‘gilipollas’ dels programes televisius d’Adreu Buenafuente. Ell ha estat el caústic pregoner en la jornada massiva de divendres, que ha reunit centenars de persones davant l’edifici de l’Ajuntament.

David Fernández ha fet una revisió dels personatges característics dels pbles per mostrar-se un “enamorat” de Constantí, que ha visitat en un ampli tour que ho inclòs la ruta del Seguici Popular i una visita a l’exposició de manualitats del Sindicat.

L’acte del Pregó també ha anat acompanyat d’un correfoc infantil amb els Diablons de Constantí, els Diables Infantils Muralles de Foc i els Diables Infantils els Cagarrieres de Cambrils.

David Fernández, inaugurant les festes amb el jove contantinenc Pol

David Fernández, inaugurant les festes amb el jove contantinenc Pol

El mateix divendres 29 de juliol arribava un dels plats forts musicals de la Festa Major, amb el concert que oferien els Lax’n’Busto en una nova edició de la Nit Jove. El grup del Vendrell celebra els 30 anys de trajectòria i ha anunciat una aturada indefinida a finals d’aquest any.

L’apartat musical també comptarà amb els habituals Balls de Festa Major amb orquestres tan prestigioses com la Costa Brava (dilluns 1 d’agost), l’Orquestra Montgrins (dissabte 30 de juliol) o el Grup Loren (divendres 29). Els amants de la música Dance també podran gaudir d’una sessió musical amb el Dj Local Koldan B (dissabte dia 30).

Seguiu la programació completa en aquest enllaç.