.

.

TOTS 21

Cartell presentació del taller de direcció

Cartell presentació del taller de direcció

El cineasta tarragoní David Aymerich impartirà aquesta tardor dos tallers de cinema a la Cooperativa Obrera de Tarragona (COT). En concret, un Taller de Guió del 12 d’octubre al 2 de novembre (quatre setmanes) i un Taller de Direcció de Cinema del 9 de novembre al 14 de desembre (sis setmanes).

En total, 10 dissabtes de cinema, de 10 a 12:30h, que es poden fer en pack o per separat depenent de l’especialitat. El preu de la matrícula és de 45€ pel Taller de Guió i de 65€ pel Taller de Cinema. La matrícula ja es pot realitzar online a la web taquilla.coop i les mateixes oficines de la COT.

A més a més, la COT ofereix un 50% de descompte en la matrícula d’un o ambdós tallers a tots els socis i nous socis de l’entitat. El Taller de Guió serà impartit per Aymerich i el Taller de Direcció de Cinema serà compartit amb professionals del sector que enriquiran el temari i especialitats treballades cada setmana.

“Són dos tallers únics a Tarragona”, declara Aymerich. “Tot i que fa uns anys que la cultura audiovisual i cinematogràfica és ascendent a la nostra ciutat, encara hi ha molta feina per fer”, continua explicant. “Aquests dos tallers són una gran oportunitat per conèixer de primera mà el món cinematogràfic amb un preu molt assequible i sense tenir que desplaçar-se a Barcelona o inclús a Reus”, conclou el cineasta tarragoní. Aymerich, graduat en Comunicació Audiovisual per la URV, és productor, director i guionista de cinema a la seva productora AYHE productions.

Ha treballat amb mitjans nacionals com RTVE o Betevé, i és l’autor de la pel·lícula El dulce sabor del limón, protagonitzada per en David Solans (Merlí). Actualment, el cineasta tarragoní ha produit i dirigit l’exitós documental La mida del temps del pregoner de les festes de Santa Tecla, Eduard Boada.