.

.

TOTS 21


Cartell de la FM de Vila-seca

Cartell de la FM de Vila-seca

Vila-seca arriba als seus últims dies de la Festa Major d’Hivern, en honor a Sant Antoni. El primer dels actes d’aquest cap de setmana serà el divendres 25 de gener a les 17.30 h, hora en la que es donarà el tret de sortida a la XXXVIII Cursa Atlètica de Sant Antoni i XXII Milla Local, al circuït urbà del barri del Colomí. A les 6 de la tarda, al Circ dels Somnis, les escoles de dansa del municipi ens oferiran la Gran Gala de Dansa Sant Antoni 2019. Finalment, a les 22.30 h i al mateix espai, tindrà lloc l’espectacle “Ocho Apellidos Andaluces”, un espectacle carregat d’ironia. Finalment, a les 23.30 h el Pavelló Municipal d’Esports acollirà el concert amb l’actuació de Sweet California.

El penúltim dia de Festa Major, el 26 de gener, començarà amb el Torneig Social de Tennis a les 10 del matí a l’Estadi Municipal i a les 10.30 h tindrà lloc la Trobada dels Amics dels Gegants i Grallers de Vila-seca, els quals des de la plaça de l’Església iniciaran la cercavila fins a la plaça de Voltes. A les 12 del migdia, la Txaranga Band Tocats amenitzarà la Cercabirra. A les 6 de la tarda tindrà lloc l’espectacle familiar “El Vestit Pop de l’Emperador”, a càrrec de la Cia. La Roda Produccions, al Circ dels Somnis i a partir de les 8 de la tarda, tindrà lloc la Carretillada del Ball de Diables de Vila-seca a la plaça d’Estudi i, per finalitzar el dissabte, a les 22.30 h hi haurà el concert d’Els Catarres, amb Suu com a teloners i el Dj Rayo, al Pavelló Municipal d’Esports.

El diumenge 27 de gener es donarà per finalitzada la Festa Major de Sant Antoni, amb el Joc de Descoberta en Família “El porquet de Sant Antoni es vesteix de festa”, a partir de les 10 a la plaça de l’Església i la tradicional Trobada Gegantera que enguany compleix 37 edicions, a partir de les 9 del matí. La trobada s’iniciarà amb les matinades de grallers, i seguidament tindrà lloc la cercavila de gegants i grallers que anirà des del carrer de Sant Antoni fins a la plaça de l’Església, on es farà una ballada final i es lliuraran els records. D’altra banda, a les 6 de la tarda tindrà lloc l’espectacle familiar “Dintríssim”, al Circ dels Somnis i, a les 19.30 h, La Tramoia tancarà els actes de la Festa Major amb l’obra teatral Resguard Doc, al Teatre del Centru.