TOTS 21

Consitució de l'ajuntament de Vespella del Gaia. Foto: Cedida

Consitució de l’ajuntament de Vespella del Gaia. Foto: Cedida

El dissabte 18 de juny es va constituir l’ajuntament de Vespella del Gaia a la sala de plens on hi van assistir mig centenar de persones.

El socialista, Daniel Cid, va ser investit per majoria absoluta com alcalde del municipi. Cid repetirà com alcalde de Vespellà de Gaià, després d’obtenir 174 vots i, per tant, 5 regidors dels 7 que té el consitori del Baix Gaià. Avui Democràcia entra amb 2 regidors, ja que va recollir 68 vots. Durant l’investidura Cid es va dirigir als assistents a l’acte i a tots els veïns i veïnes del municipi des de l’agraïment dient «a tots aquells que han tornat a dipositar la confiança en aquest equip de govern».

Va fer esment a que el programa presentat es realitzarà «des de la honestedat, humilitat i l’esforç i sobre tot amb treball diari i constant, acollint qualsevol ajuda, idea i suggerència que serà recollida per si es pot transformar en realitat i en benefici de tothom.» Cid també va fer incís sobre continuar apaivagant els efectes de la crisi, de la que encara no ens hem sortit i continuar ajudant als que ho necessiten dintre les nostres possibilitats.