.

.

TOTS 21


Imatge del Fan de TGN

Imatge del Fan de TGN

La Conselleria de Cultura engega, a partir d’avui, un concurs fotogràfic a Instagram, inserit en un nou projecte 3.0 a favor de la cultura tarragonina i la ciutadania: Fan de TGN, que vol ser un espai virtual amb alta participació social per aconseguir més interacció, compromís i proximitat per a aquest 2014, seguint la línia del que ja s’ha anat treballant els darrers anys.

El concurs es presenta amb l’etiqueta ‪#‎FandeTGN, és de caràcter mensual, i convida a tots els usuaris de la xarxa a pujar fotos sobre cultura de la ciutat en el seu àmbit més general: espais, rutes, monuments, gastronomia, música, teatre, festes…. Cada mes, l’equip de Tarragona Cultura seleccionarà tres finalistes i popularment es votarà la guanyadora, que rebrà un premi: en la convocatòria de febrer es lliurarà un abonament doble per a la propera temporada dels Teatres de Tarragona com a primer premi i 2 passis anuals per visitar gratuïtament els recintes patrimonials com a segon i tercer premis. En aquesta primera edició, per participar-hi cal etiquetar imatges fetes des d’avui i fins al 23 de febrer. En tres moments de l’any aquest concurs es concretarà en una temàtica: Tarraco Viva, Santa Tecla i Castells.

El concurs fotogràfic s’emmarca dins del nou projecte 3.0 de Tarragona Cultura, Fan de TGN, que vol ser un nou espai de recomanacions culturals fet a la mida de cadascú. Amb l’objectiu de saber què agrada més als tarragonins i tarragonines, a banda d’engegar el concurs, Tarragona Cultura també ofereix altres canals virtuals per donar a conèixer gustos, sensacions, consells, etc… de tots els usuaris i usuàries de la ciutat, a través de piulades a Twitter o posts a Facebook, que s’aniran recollint i analitzant per saber què es cou en el dia a dia de l’activitat cultural de la ciutat.

Així mateix, arriba un nou butlletí digital, el butlletí de recomanacions culturals Fan de TGN, que incorporarà la selecció cultural d’un personatge destacat de Tarragona, així com les tres imatges guanyadores del concurs fotogràfic, una secció amb recursos formatius en l’àmbit cultural, una proposta de projectes de micromecenatge i de convocatòries de finançament i una selecció de lectures recomanades com blogs d’actualitat o enllaços interessants; entre d’altres. Per subscriure’s, cal accedir a la web de Tarragona Cultura.