.

La formació 'Cultrum'

La formació 'Cultrum'

El grup tarragoní Cultrum oferirà un concert familiar solidari el proper diumenge 16 de febrer a la Sala Zero de Tarragona a les 18:00 h de la tarda, donant suport a laFundació Casal l’Amic. Cultrum presentava el seu primer disc “Viu, somriu, somia” el passat mes de juny, un treball autoeditat i autoproduït i enregistrat a l’estudi Most Wanted Studio d’Altafulla. Amb una trentena de concerts a les esquenes, el nou projecte de la banda ha estat l’edició d’un videoclip creat per Seitó Films, amb Sergi Canyelles a la direcció.

Somnis”, el single d’aquest primer disc, es converteix en el protagonista del videoclip, on els personatges principals són deu nens amb la il·lusió de tota una vida per endavant.

L’aportació solidària d’aquest concert anirà destinada íntegrament a la Fundació Casal l’Amic, organització no lucrativa que té com a objectiu principal l’acció social i educativa amb infància, adolescència i joventut, destinada a la prevenció de situacions de risc social en aquests grups de població. Situada a Campclar des de l’any 1983, treballa fonamentalment als barris de Ponent de Tarragona i compta amb un centenar de persones, entre professionals, voluntaris i voluntàries, socis i sòcies, que desenvolupen diferents projectes i programes socials.

L’estrena pública del videoclip, que tindrà lloc al Cafè Metropol de Tarragona el proper divendres 14 de febrer a les 21:00 h, servirà per iniciar una campanya de recollida de material escolar per a les nenes i nens del Casal l’Amic, que continuarà al concert solidari de la Sala Zero i s’allargarà durant els propers concerts de Cultrum

/* JS para menú plegable móvil Divi */