.

.

TOTS 21


El portaveu municipal de Cs, Joan Anton Ramírez, explica que "és pràcticament impossible complir amb els terminis exigits perquè d'aquí un any el projecte hauria d'estar gairebé enllestit"

El portaveu municipal de Cs, Joan Anton Ramírez, explica que “és pràcticament impossible complir amb els terminis exigits perquè d’aquí un any el projecte hauria d’estar gairebé enllestit”

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a Vila-seca, Joan Anton Ramírez, ha alertat “de la possible pèrdua de la subvenció de 2 milions d’euros dels fons Feder per a la remodelació del Celler noucentista del municipi”. El motiu és que “una condició imprescindible per aconseguir aquesta subvenció europea és que el 70% de l’equipament estigui executat i pagat al novembre del 2020, un termini tècnicament impossible i que no es pot prorrogar”, ha assegurat. Ramírez ha explicat que “la falta de concreció de la redacció del projecte i la interpretació dels terminis que fa l’equip de govern posen en perill aquesta subvenció”.

El projecte de remodelació del celler frega els 9 milions d’euros, sense comptar la compra de l’edifici i les expropiacions de terrenys. Es tracta d’una quantitat que Ciutadans considera “desorbitada, que absorbirà la major part del pressupost de Vila-seca dels propers anys”, segons Ramírez. A més, “el cost seguirà incrementant-se, fins als 10 o 12 milions, per les característiques de l’edifici que s’ha de restaurar”. Per tot plegat, la formació taronja votarà en contra de la modificació de crèdit de més de 7 milions d’euros que es debatrà al plenari de demà divendres. “Apel·lem a la responsabilitat de totes les formacions per aturar un projecte faraònic i que, a hores d’ara, planteja molts dubtes tècnics i d’usos”, ha assegurat. “És el moment d’analitzar per què s’ha duplicat el pressupost inicial i buscar un futur consensuat per aquest monument emblemàtic del municipi”, ha conclòs.