.

L'alcaldable de Cs per Tarragona, Rubén Viñuales, assegura que "complirem el programa electoral si optem a l'alcaldia perquè les propostes de Cs no són simples promeses electorals"

L’alcaldable de Cs per Tarragona, Rubén Viñuales, assegura que “complirem el programa electoral si optem a l’alcaldia perquè les propostes de Cs no són simples promeses electorals”

L’alcaldable de Ciutadans (Cs) per Tarragona, Rubén Viñuales, ha acudit a la notaria de María Sáenz de Santa María a La Rambla de Tarragona acompanyat per part de la seva candidatura per a signar 10 compromisos electorals (*) si és el proper alcalde de Tarragona després de les eleccions municipals del 26 de maig. “Sortim d’una notaria perquè volem assumir els nostres compromisos de forma oficial i renovar el contracte social amb els ciutadans de Tarragona”, ha defensat Rubén Viñuales.

En declaracions als mitjans de comunicació, ha assegurat que des de la formació taronja “complirem amb el nostre programa si optem a l’alcaldia perquè les propostes de Cs no quedin en promeses electorals”, i ha considerat necessari l’escenificació del compromís davant notari perquè “és fonamental renovar el contracte social i la confiança dels ciutadans en els polítics de Tarragona”, ha defensat.

El candidat de Cs per Tarragona, ha detallat que de les més de 200 propostes del programa, s’han volgut destacar 10 principalment que són “congelar els impostos, dur a terme el pla de xoc de barris juntament amb el pla integral de la Part Baixa, augmentar la plantilla de la Guàrdia Urbana i els museus de la ciutat”. Així com “acabar amb l’incivisme mitjançant polítiques de sancions i treballs a la comunitat de 4 hores per cada 40 € de sanció”. També, ha assegurat treballar per a “declarar Tarragona com a municipi turístic, crear una xarxa d’itineraris verds i apostar per polítiques de sostenibilitat, així com, treballar per a augmentar l’oferta cultural i d’oci perquè Tarragona sigui divertida”.

Finalment, Rubén Viñuales ha volgut destacar els compromisos de “connectar la ciutat amb les vies urbanes de la T-11, l’N-240 i l’N-340; potenciar el comerç de la ciutat i establir la tarifa plana de pàrquing de 4 €”, així com “no pactar amb partits independentistes que vulguin fracturar la convivència”.