.

La formació taronja ha resentat avui el ema de camanya, ‘La Tarragona de tots’

El portaveu municipal de Ciutadans (Cs) i cap de llista a les eleccions municipals del 26 de maig, Rubén Viñuales, ha presentat l’eslògan de campanya ‘La Tarragona de Tots’ en un acte de pre campanya en la Rambla Nova. Viñuales ha celebrat els resultats de la formació taronja en les eleccions generals del 28-A i ha recordat que “en les eleccions municipals de 2015, Cs va ser segona força a Tarragona”, per la qual cosa “ara sortim a guanyar les eleccions municipals del 26-M perquè l’era Ballesteros és història”.

Davant un centenar de persones, el líder de l’oposició a Tarragona s’ha compromès a “renovar el contracte social de l’Ajuntament amb els ciutadans si Cs gana les eleccions perquè l’alta pressió fiscal de Tarragona deixi d’augmentar”. “L’Ajuntament de Tarragona ha de deixar d’apujar impostos i gestionar de forma més eficient els recursos econòmics que recapta”. Tanmateix, ha apel·lat als barris recordant el compromís de Cs amb aquests, “en Cs treballem i continuarem treballant en el nostre pla de xoc de barris per a connectar tots els barris amb el centre i que cap veí de Bonavista, Torreforta, Camp Clar o Ponent hagi de tornar a repetir ‘vaig a Tarragona’ quan agafen autobús per venir al centre”.

Finalment, Viñuales ha presentat el conjunt de la llista que encapçalarà per Tarragona en els pròxims comicis municipals, i l’ha presentat com a “professionals fent política i no polítics professionals”. En aquest sentit, ha detallat que el talent de la llista prové de “perfils tècnics que coneixen a la perfecció cadascuna de les àrees que componen el Consistori”.

Els set primers noms de la candidatura de Ciutadans en la capital de província són, per ordre, Rubén Viñuales, Francisco Domínguez, Sonia Orts, José Luís Calderón, Titón Sancho, Sonia Mateo, Lorena de la Fuente, Dario Ballesta, Sergio Piriz i Ana María Vallès.