.

Durant un passeig per Salou, el portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, reivindica que "Ciutadans és l'únic vot útil del constitucionalisme"

Durant un passeig per Salou, el portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, reivindica que “Ciutadans és l’únic vot útil del constitucionalisme”

El candidat a l’alcaldia de Ciutadans (Cs) de Salou, Pere Lluís Huguet, ha apostat per “potenciar el turisme i convertir el passeig de Jaume I, la principal artèria del municipi, en un centre d’activitat cultural constant”. Per aconseguir-ho, ha proposat mesures com “instal·lar un museu sobre la història recent de Salou al Xalet Torremar, l’actual seu del Patronat de Turisme”. “D’aquesta manera, tant salouencs com visitants podran conèixer els orígens de l’actual municipi, des de la Segregació i fins a l’actualitat”, ha concretat. Pel que fa al Patronat de Turisme, Huguet ha explicat que “es traslladaria a un altre indret més adequat, es buscaria sobretot que convidés a entrar i fos més accessible que l’actual edifici, envoltat per una tanca”.

Durant un passeig per Salou i acompanyat de la diputada i portaveu de Cs al Senat, Lorena Roldán, d’altres diputats i membres de la candidatura municipal, el portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa ha assegurat que “Ciutadans és el vot útil del constitucionalisme perquè tots els vots del PSC estaran al servei dels partits separatistes”. Ha afegit que “totes les reformes necessàries i el projecte per transformar Salou  només es faran realitat de la mà de Pere Lluís Huguet”.