.

El grup municipal de Ciutadans (Cs) Cambrils ha registrat una sol·licitud per demanar al govern local que retiri la pancarta independentista d’Òmnium cultural de la façana de l’ajuntament. El portaveu de la formació taronja, Imanol Rico, ha insistit que “el Consistori no ha d’utilitzar-se com a eina política d’uns pocs” sinó com “l’espai on gestionar els recursos municipals per millorar la vida de tots els veïns”.

Per això, Imanol Rico ha titllat d'”irresponsable” la utilització partidista que l’alcaldessa Camí Mendoza fa constantment de l’Ajuntament. I ha denunciat que “aquesta sigui l’enèsima vegada que se li ha de sol·licitar a l’equip de govern d’ERC, PDeCAT i PSC que no faci una utilització partidista de les dependències municipals”.

Finalment, el portaveu municipal de Cs ha manifestat que el seu grup seguirà treballant i defensant “la imparcialitat de les institucions”. Tanmateix, ha convidat als responsables de la col·locació de la pancarta a “reflexionar sobre les accions sectarismes que solament condueixen a la divisió i a la confrontació”.