.

.

TOTS 21

El diputat tarragoní de Cs Francisco Domínguez. Foto: Twitter Cs

“Ara mateix les 17 famílies de Camp Clar reallotjades a un càmping es troben fora de la ciutat i lluny de serveis bàsics com les botigues d’aliments”. Així ho ha dit el diputat tarragoní de Cs Francisco Domínguez al conseller Damià Calvet durant la Comissió de Territori que s’ha celebrat aquest matí. Domínguez ha assegurat que “la gestió d’aquest cas, per part de la Generalitat, hauria hagut de ser millor” i ha recordat que “les famílies afectades van patir un incendi a la sala de comptadors del bloc de pisos, de titularitat de l’Agència Catalana de l’Habitatge, i han estat més de dues setmanes sense llum, amb l’obligació de confinar-se i esperant una solució per part del govern català”.

Domínguez ha preguntat al conseller de Territori “si es tracta de forma diferent als ciutadans en funció del seu origen” i ha afegit que “aquesta és una qüestió que preocupa, ja que les famílies de Camp Clar es mereixen el mateix tracte que els habitants de qualsevol altre indret de la ciutat”.

En aquest sentit, el diputat de Cs ha lamentat que “els afectats per l’incendi no hagin estat reallotjats en un hotel i hagin hagut d’anar a un càmping, un establiment que no reuneix les condicions per complir el confinament”. Finalment, Domínguez ha agraït a l’establiment “la seva disposició per acollir aquestes famílies mentre no estiguin enllestides les obres del seu bloc”.

Redacció