.

Rubén Viñuales, en una imatge d’arxiu

El candidat de Ciutadans (Cs) a l’alcaldia en les eleccions municipals del 26 de maig, Rubén Viñuales, ha traslladat que des de la formació taronja s’aposta per “la prevenció i la vigilància en matèria de seguretat ciutadana”.

En aquest sentit, Viñuales ha explicat algunes de les propostes de la formació com “augmentar la plantilla de la Guàrdia Urbana i dotar-la dels recursos necessaris, millorar la coordinació amb els Mossos d’Esquadra i apostar per una policia local de proximitat i recuperar la figura del policia de mobilitat, per a estar més prop dels problemes diaris dels nostres veïns”. També, “incrementar les càmeres de vídeo vigilància en les zones especialment conflictives de la ciutat” per a “aconseguir un efecte dissuasiu, rebaixar el nombre de robatoris i combatre l’incivisme”.

L’alcaldable de Cs per Tarragona ha remarcat que “la seguretat és un dels eixos estratègics del programa de Govern per Tarragona”, davant els continus canvis produïts en la regidoria en l’últim mandat. “Des de Cs Tarragona es vol donar estabilitat perquè la seguretat deixi de ser una de les primeres preocupacions dels tarragonins”, ha finalitzat.