.

La portaveu municipal de Ciutadans, Reyes Pino

La portaveu municipal de Ciutadans, Reyes Pino

El Grup Municipal de Ciutadans (C’s) Salou ha registrat una iniciativa per “implantar un sistema que permeti dur a terme un seguiment de l’execució de les mocions aprovades al ple”, ha explicat la portaveu municipal de C’s, Reyes Pino. I ha detallat que des de la formació taronja s’instarà l’equip de govern a “detallar a través del portal de transparència de la web municipal el punt en el qual es troben totes les propostes aprovades en les sessions plenàries”.

La portaveu municipal de C’s ha detallat que “la iniciativa obligarà a l’equip de govern a publicar de forma mensual el text de les mocions aprovades i detallar el seu estat, distingint entre quatre moments: pendent, iniciat, en execució o realitzat”. D’aquesta manera, “tant la ciutadania com l’oposició podran exercir un millor control i seguiment de l’activitat del govern local per avaluar els resultats i beneficis de tot el que es duu a terme a Salou”.

Reyes Pino ha recordat també que al ple ordinari d’octubre es va aprovar per unanimitat una moció de C’s que “garanteix el dret d’accés a la informació i la documentació del Consistori a tots els ciutadans”. En aquest sentit, ha apuntat que “C’s Salou vol pujar un graó més en el seu compromís per la transparència amb aquesta iniciativa” perquè “la institució que representa a tots els veïns de Salou sigui el més participativa i transparent possible”.