.

L’agrupació local ho considera una “imposició injusta” i estudia acudir a la comissió de garanties de la formació

L’agrupació local ho considera una “imposició injusta” i estudia acudir a la comissió de garanties de la formació

L’agrupació local de Ciutadans (Cs) a Reus denuncia que el comitè executiu del partit, a través de la secretaria d’organització, ha “imposat” el nomenament d’una junta gestora per liderar el partit a la ciutat. Segons la versió de l’agrupació local, el partit ho justifica “per la necessitat estratègica de reactivar l’activitat de l’agrupació del municipi”.
Per contra, l’agrupació local creu que la gestora “només ve motivada” per la compareixença que va fer dilluns el portaveu del grup municipal a l’Ajuntament, Juan Carlos Sánchez, per denunciar que l’havien apartat de les llistes de les municipals arran d’una denúncia per una suposada irregularitat d’un alt càrrec del partit.
L’agrupació local de Cs a Reus defensa que l’activitat de l’executiva i de l’agrupació continua sent la mateixa que sempre, amb la previsió de carpes informatives i de reunions amb els afiliats, i insisteix que no ha tingut “res a veure” amb la roda de premsa de Sánchez.

La junta gestora està formada pel secretari d’organització provincial de Cs a Tarragona, Fernando Pecino; per la coordinadora d’organització del comitè territorial de Cs a la zona de Tarragona sud, Carme Margalef, i pel secretari de grups institucionals de Cs a la província de Tarragona, Pascual Roche.

L’executiva local de Cs Reus considera injust aquest nomenament i avança que estudiarà les accions a emprendre, entre elles “la possibilitat d’acudir a la comissió de garanties per sol·licitar el restabliment de la fins ara junta executiva de l’agrupació de Cs a Reus, que havia estat elegida democràticament pels seus afiliats”.

ACN