.

Imatge publicada per Reusdigital del moment en el qual es retira la pancarta. Foto: Gemma Roig (Reusdigital)

Ciutadans (Cs) ha afirmat aquest migdia que ha “retirat la pancarta penjada de la façana de l’Ajuntament de Reus per donar compliment a la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que insta a garantir la neutralitat i el respecte a la pluralitat dels ciutadans. Aquesta és una acció reivindicativa més que forma part de la campanya de Cs de retirada de la simbologia partidista als espais públics i sota el lema #SonDeTodos”.

Des de la formació taronja, continua la nota, “ja s’ha demanat en reiterades ocasions la retirada de la pancarta i el llaç groc de l’Ajuntament i es va denunciar davant la delegació del govern d’Espanya perquè s’apliqui en tota Catalunya aquesta sentència del TSJC. Així mateix, els regidors de Cs van voler mostrar el seu rebuig al comportament del govern separatista i per això no van assistir al pregó de la festa major de Sant Pere”.

“L’activitat -diuen- s’ha desenvolupat sense violència, encara que l’alcalde s’ha dirigit als presents de Ciutadans i els ha increpat”.