.

.

TOTS 21


El candidat de Ciutadans (Cs) per Tarragona, Sergio del Campo

El candidat de Ciutadans (Cs) per Tarragona i les Terres de l’Ebre a les eleccions generals del 10 de novembre, Sergio del Campo, ha proposat als diputats per la demarcació treballar de manera conjunta per “fer un lobby polític que freni la regressió del Delta”, durant una jornada per Terres de l’Ebre que s’ha iniciat amb una visita a la zona dels Vascos de Deltebre.

Del Campo ha alertat sobre “la regressió que ha afectat a més de 2 quilòmetres del litoral en els darrers 80 anys en determinades zones com l’illa del Buda”. I ha defensat “actuacions urgents enfront del canvi climàtic, així com altres mesures de contenció que haurien de ser afrontades com una qüestió d’Estat”.

El candidat taronja ha proposat també “un pacte nacional per a revertir la despoblació que afecta de manera directa a molts municipis de Terres de l’Ebre, la Terra Alta o el Priorat”, per posar alguns exemples; i ha destacat mesures concretes que la formació taronja posarà en marxa si governa després de les eleccions del 10N com són “acabar amb la bretxa digital i instal·lar banda ampla en el medi rural, beneficis fiscals de fins a un 60% en la deducció de l’IRPF de les rendes generades en municipis en risc de despoblació, així com quotes d’autònoms reduïdes i bonificacions en contractacions en municipis amb menys 5000 habitants”.

Durant el transcurs d’un debat polític a la Universitat Rovira i Virgili, el candidat de Cs ha assegurat que des de la formació taronja es treballa per portar més riquesa al territori a través de “més inversions en infraestructures que connectin el territori perquè existeix un dèficit històric que ni PP ni PSOE han tingut voluntat de solucionar”, així com “un pla de xoc contra la precarietat laboral”. I ha recordat que “Ciutadans va ser clau en l’aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat encara vigents i va aconseguir que s’incrementessin les inversions per al territori en un 16,5%”.