.

.

TOTS 21


Cruset durant la roda de premsa. Foto: Cedida

El portaveu adjunt de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats, Josep Maria Cruset, ha presentat aquest dilluns la posada en marxa de l’oficina del diputat que posa a disposició d’institucions, entitats, col·lectius, empreses i ciutadans del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. “Durant la campanya electoral ja vaig explicar que, a més de per defensar Catalunya i la democràcia,  el vot a Junts també servia per defensar el sud de Catalunya. Avui, posem en marxa l’oficina parlamentària per treballar pel territori, a peu de carrer i a prop de la gent”, ha argumentat.

L’oficina del diputat, estarà situada físicament a la seu de Junts a la vegueria del Camp de Tarragona (carrer Gasòmetre, 18, de Tarragona) i a la seu de la vegueria de les Terres de l’Ebre (carrer de Tarragona, 3, de Tortosa). Cada divendres el diputat hi atendrà aquelles persones que necessitin de la seva acció política o es desplaçarà per visitar-los. Cruset apunta que “treballar a prop de la gent és la meva manera d’entendre la política i de poder ser útil al territori; m’hi he posat des del primer dia”.

De la mateixa manera Cruset també visitarà setmanalment institucions, entitats, clubs esportius, i agents econòmics, socials i culturals, en aquest cas a iniciativa pròpia, arribant a cadascuna de les 10 comarques. Un exemple d’aquesta manera de treballar són els #aFons, amb els quals Cruset ja ha fet immersions en el territori per explicar, per exemple, el precari servei ferroviari, l’impacte que tindria la MAT en el seu pas per les nostres comarques, o les enormes dificultats que viu el sector del peix blau, en risc de desaparèixer.

Com a portaveu adjunt del grup parlamentari de Junts per Catalunya al Congrés, Cruset és el diputat per la demarcació amb una responsabilitat més elevada en el si dels respectius grups parlamentaris i, a més, serà portaveu o formarà part d’algunes de les comissions més vinculades amb els sectors més rellevants de les nostres comarques com les d’Indústria i Turisme, la d’Economia i Comerç i la d’Agricultura, cosa que li permetrà treballar de primera mà i amb més eficàcia en aquests àmbits, a més de formar part de la comissió de Pressupostos, des de la qual vetllarà que es planifiquin  les inversions que necessita el país i el sud de Catalunya.

Cruset també ha anunciat un procés participatiu, ja en marxa, per recollir propostes i reivindicacions d’alcaldes, regidors, institucions, i agents econòmics i socials del territori per fixar les prioritats de la seva acció política d’aquesta legislatura.

L’entrada en funcionament de l’oficina del diputat de Junts coincideix amb l’estrena del web www.jmcruset.cat amb informació sobre la seva acció parlamentària, articles i propostes, i mitjançant la qual tothom que hi estigui interessat podrà contactar-hi.

V.Tapias