TOTS 21

Josep Maria Cruset

Josep Maria Cruset

L’actual responsable de la Regió del Camp de Tarragona de Convergència Democràtica de Catalunya i alcalde de Riudoms, Josep Maria Cruset, presenta candidatura -l’única existent- per encapçalar la nova executiva regional del partit hereu, el Partit Demòcrata Català. Al seu torn, el cap comarcal, Frederic Adan, repeteix candidatura al Tarragonès. El nou PDC presenta una clara novetat: el Penedès presenta regional pròpia, que inclou Alt i Baix Penedès i Garraf.

El PDC escollirà del 30 de setembre a l’1 d’octubre els candidats per a dirigir l’estructura territorial del partit i la defensora de l’associat.

Aquest matí la coordinadora general del Partit Demòcrata Català, Marta Pascal, i el coordinador Organitzatiu del partit, David Bonvehí, han donat a conèixer les diferents candidatures.

Pascal ha recordat que aquest és “el primer estadi del nostre desplegament territorial”, i ha subratllat la importància de crear la regió/vegueria del Penedès, que forma part d’aquest “nou enquadrament territorial”.

La coordinadora General ha reconegut que, “aquest procés de renovació té la mirada posada en les futures eleccions municipals. Serà el punt d’inici de les nostres candidatures”. En algunes comarques s’han presentat més d’una candidatura, en aquest sentit Marta Pascal ha assegurat que “es garantirà la neutralitat i l’objectivitat, perquè aquest procés simbolitza la democràcia interna del partit i l’enfortiment del nostre projecte polític”.

En aquest sentit, Bonvehí ha detallat les diferents candidatures que hi ha a les regions/vegueries i a les agrupacions comarcals i de districte:De les 9 regions/vegueries n’hi ha 3 que faran primàries: Barcelona ciutat on s’han presentat 3 candidatures; comarques de Girona on se n’han presentat 2; i comarques de Lleida on se n’han presentat 2. Dels 55 comitès de comarca i districte que s’han de triar, a 8 hi haurà més d’una llista per votar -Baix Llobregat, Maresme, Osona, La Noguera, La Segarra, Ribera d’Ebre; i el districte de Gràcia i Sarrià-.

Al Camp de Tarragona, la candidatura de Josep Ma. Cruset la formen:
Oriol Vázquez Tarrida
Cori Vidal Pintaluba
Manuela Moya Moya
Marc Montagut Prats
Josep Maria Nolla Cabellos
Mercè Dalmau Mallafré
Joan Josep Garcia Rodríguez
Mònica Boquera Castellví
Dolors Ferré Cuadras
Marc Ayala Vallvey
Marc Rovira Miró
Meritxell Cardona López

Al Tarragonès, l’actual president comarcal, Frederic Adan, encapçala la candidatura, que es complementa amb les següents persones a l’Executiva:
Misericòrdia Roca Vila
Guillem Alonso Ferre
David Melero Domènech
Josep Ma de Magrinyà Claramunt
Josep Ramon Tules Armela
Anna Magrinyà Vinyes
Sílvia Vilaplana Serret
Jordi Llopart Senent
Ma. Dolors Martínez Martínez
Josep Maria Franquès Martí
Antonio Tenorio Recuero
Cèlia Treserres Orduña

Seguiu totes les candidatures territorials presentades en aquest enllaç.