.

.

TOTS 21


Cruset, amb el president de la Cambra de Reus, Jordi Just

El cap de llista de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats per al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès, Josep Maria Cruset, ha finalitzat aquesta setmana una ronda de trobades amb els presidents de les cambres de comerç de Tarragona, Reus, Tortosa i Valls.

En aquest sentit, el candidat i els representants de les organitzacions empresarials han coincidit en la necessitat d’avançar en la simplificació administrativa, una qüestió que també han posat de manifest els sindicats, les empreses i les associacions que el cap de llista ha visitat durant aquests dies. “Les institucions públiques han de ser més eficients en tots els àmbits i, evidentment, també han de ser més àgils en les seves relacions amb el sector privat”, assenyala Cruset.

A parer seu, “no pot ser que l’excés de burocràcia converteixi l’administració en el principal adversari d’empreses i autònoms. A més, la creixent burocratització frena la creació de noves empreses o l’impuls de projectes. Hi ha d’haver menys traves, més agilitat i l’administració ha de deixar de ser un impediment per passar a ser un aliat”.

El candidat de Junts, amb la presidenta de la Cambra de Tarragona

Per això, el cap de llista es compromet a impulsar les mesures legislatives necessàries al Congrés dels Diputats per reduir la burocràcia a empreses i autònoms. Segons Cruset, “cal posar les coses fàcils als qui lluiten per tirar endavant els seus negocis, als que aixequen la persiana cada dia i als qui decideixen emprendre un negoci”.

Així mateix, durant aquestes reunions, el candidat de Junts i els presidents de les cambres de comerç han compartit la necessitat que l’Estat espanyol executi i millori diverses infraestructures estratègiques que el sud de Catalunya reivindica des de fa anys, com el tercer carril de l’AP-7 a les Terres de l’Ebre, el desdoblament de la N-420, la millora de la connectivitat de l’A-27 a l’entorn de la ciutat de Tarragona o la gestió de l’Aeroport de Reus.