.

.

TOTS 21


Club Ciclista Campclar guanyadors de la categoria per equips del II Trofeu Social Ciclista Tarragona 2017

Club Ciclista Campclar guanyadors de la categoria per equips del II Trofeu Social Ciclista Tarragona 2017

Cristian Astals i Francesc Gironès junt al seu Club Ciclista Campclar han pujat aquest diumenge al podi del II Trofeu social ciclista Tarragona 2017 com a grans triomfadors.

Ha sigut al Moll de Costa del Port de Tarragona, on ha conclòs la cursa que ha donat tret de sortida a les 11h del Club Ciclista Campclar en un circuit de 90 quilòmetres i en el que han participat uns 166 corredors. i corredores de diverses categories i edats: júniors, elit, sub-23, màsters (de 30, 40, 50, 60 anys).

Francesc Gironès, del cluer Campclar, s'ha endut fins a tres premis, el de Muntanya, el de Categoria Elit, i el 2n premi de la categoria general

Francesc Gironès, del cluer Campclar, s'ha endut fins a tres premis, el de Muntanya, el de Categoria Elit, i el 2n premi de la categoria general

S’han atorgat fins a 17 trofeus i Francesc Gironès, del coluer Campclar, ha estat un dels grans vencedors en portar-se fins a tres premis: el de Muntanya, el de Categoria Elit, i el 2n premi de la categoria general que li ha entregat el representant del Port de Tarragona, Joan Basora. El primer ha estat entregat per l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros al seu company d’equip, Cristian Astals, qui també s’ha endut el de categoria sub 23. El tercer lloc del podi l’ha obtingut Joan Font.

Tant Gironès com Astals han pujat també a recollir el trofeu de la categoria per equips junt amb els seus companys del Club Ciclista Campclar que han estat vencedors d’aquesta classificació. Han rebut el trofeu per part de Joan Sanahujes, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona.

Cristian Astals, del cluer Campclar, ha guanyat categoria sub 23 i el 1er Premi de la classifiació general

Cristian Astals, del coluer Campclar, ha guanyat categoria sub 23 i el 1er Premi de la classifiació general

Diego Boss, president del Club ha comentat a Tarragona21 que “ha estat un bon dia sense massa calor ni accidents importants tret de tres caigudes lleus i tot dins del marc de seguretat com a principal objectiu” i es mostra satisfet pels resultats de l’equip. Gironès per la seva part comenta a aquest digital que “està content i satisfet amb el resultat i el premi de reconeixement de tot l’equip per l’esforç de tots ells”.

Altres premis lliurats han estat el de metes volants per a Sergi Esteve, veterans 60 per a Juan José de Dios, veterans 40 a Juan Carlos Medina, 1er classificat de categoria Master 30 a Carles Juncosa, categoria seniors per a Antoni Solà, el 1er classificat en categoria junior se l’ha emportat Oriol Beltran del club ciclista Mollet, i finalment el premi a la primera corredora femenina ha estat per a Judith Masdeu.

Per finançar l’equip i aquesta cursa d’aquest diumenge 9 organitzada pel Club Ciclista Campclar, s’ha comptat amb la marca de bicicletes Coluer i de Jocs Mediterranis Tarragona 2017, com a principals patrocinadors.

-Adrià Recasens-