.

Al centre el president del Consell Comarcal, Frederic Adan, en la signatura del conveni amb els representants de les tres entitats

Al centre el president del Consell Comarcal, Frederic Adan, en la signatura del conveni amb els representants de les tres entitats

“Remar en una mateixa direcció”, aquest és l’objectiu que volen dur a terme de forma conjunta Creu Roja, el Banc d’Aliments i Cáritas Diocesana de Tarragona, que han signat un conveni aquest matí amb el Consell Comarcal del Tarragonès per un any de feina unida.

Les tres entitats socials d’ajuda als més necessitats consideren que d’aquesta manera “es donarà major cobertura en un moment d’escassetat de recursos” tal com ha dit el director de Cáritas a Tarragona, Francesc Roig.

En l’actualitat, mentre els recursos escassegen, la demanda i nombre de persones i famílies que els necessiten no s’atura, creix. Per aquest motiu “és moment d’unir esforços i recursos comuns per fer front a aquesta situació”, una forma d’estalviar allò que per separat poden fer units, han apuntat el president del Banc d’Aliments, Pedro María Ormanzábal i el de Creu Roja, Ramon Grau.

El Consell Comarcal del Tarragonès té comptabilitzades unes 600 famílies que han demanat ajudes a tota la comarca l’últim any, xifra a què cal sumar les que tenen les tres entitats, i per aquest motiu, “per a una millor gestió, control i coordinació organitzada” s’estableix aquest lligam d’entitats “per arribar al major nombre de persones necessitades possibles optimitzant els recursos existents” ha apuntat el president del Consell, Frederic Adan.

/* JS para menú plegable móvil Divi */