.

Cartell de la mostra de circ i teatre

El municipi de Creixell ha programat diversos actes per als pròxims dies. El diumenge 21 de gener, a les 12.30h, el Casal Municipal acollirà una mostra de circ i teatre amb entrada gratuïta. L’equip de l’artista Raquel Martos està fent una residència artística al Casal Municipal de Creixell durant uns quants dies. Desprès d’una setmana de creació d’aquesta peça artística, es farà una primera mostra del treball oberta al públic.
El mateix diumenge tindrà lloc la X TRAIL DE CREIXELL CIM DEL TARRAGONÈS, amb un recorregut de 17.300m i un desnivell positiu de 490m aproximadament, i la VIII CURSA INICIA’T AL RUNNING, amb un recorregut de 3.700m per a tots aquells que es volen iniciar al món del running. L’hora de sortida de la Trail llarga i curta no serà conjunta. A les 8:30 del mati la llarga i 8:35 la curta. El temps màxim per completar la cursa serà de 3 hores. A les 7:00h del mati es farà el lliurament de dorsals.La sortida tindrà lloc a l’Av. de Navarra, al camp de futbol de Creixell i travessarà la Urb. La Coma per l’Av. de Valls, antic camí de Valls.

Cartell de les curses

D’altra banda, el divendres 26 de gener, es presentarà el llibre Cenizas de carbón de Rosa Mezquita Casals a la biblioteca municipal, Bibliocreixell, a les 18 hores. També es farà una entrevista a l’autora a càrrec de Vivian Segurana. L’acte està organitzat per l’Associació Papallones Liles de Creixell.
/* JS para menú plegable móvil Divi */