.

Portada del llibre

Portada del llibre

El proper dissabte dia 12 de novembre a les 18 hores tindrà lloc al Casal Municipal de Creixell (Carrer Doctor Pujol s/n), la presentació del Conte del Drac Artcai de Creixell.

El Conte del Drac Artcai ha estat editat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Creixell. S’ha fet una edició inicial de 1.000 exemplars. Es poden adquirir a la Casa de Cultura Cal Cabaler de Creixell.

Els textos han estat realitzats per Dolors Botines i les il·lustracions són de la regidora creixellenca María Juncal i de Llobet. L’acte de presentació estarà president per l’alcalde, Jordi Llopart, i està prevista l’asssistència de diferents personalitats, entitats i associacions culturals del nostre territori. L’acte comptarà també amb l’assistència de la Coral Infantil Horitzó de Sant Vicenç de Castellet.

El conte tracta de la història del Drac Artcai, un drac que va néixer a Creixell, un poble del Tarragonès, on transportat per la màgia de l’entorn va ser dolçament dipositat el mateix dia de Sant Jordi 2016, i va ser anomenat, per la seva singularitat, com a Mascota del “Mural Gegant de Catalunya”. Mural pictòric on està representat tot el més important i emblemàtic del nostre país. L’Artcai, viatjant i viatjant per tots els indrets, esbrina i pinta cada racó de la nostra estimada terra.

Artcai és amic de xics i grans. Un Drac que pinta amb amor. I amb la cua per pinzell, omple els espais de colo. I del seu entorn s’allunya per conèixer Catalunya.