.

.

TOTS 21

Cartell de la Diada de Sant Jordi a Creixell. Foto: Cedida

Cartell de la Diada de Sant Jordi a Creixell. Foto: Cedida

El municipi de Creixell prepara un intens cap de setmana cultural per celebrar Sant Jordi, on s’hi poden trobar actes per a totes les edats i en diferents espais municipals, amb la participació de les entitats del poble.
La programació començarà divendres, 21 d’abril a les 18h a Cal Cabaler, amb la inauguració de l’exposició de la història dels Dansaires del Penedès. A les 19h, la Bibliocreixell acollirà la presentació del llibre Malabèstia de Raquel Gámez-Serrano i un tast de vins ‘criminals’.
Per a dissabte, a les 18h, s’ha programat un espectacle de titelles a la plaça Major a càrrec de Matito, ‘La Sirena Hidràulica’. A les 19:30 h, el Casal Municipal serà l’escenari del concert coral del Cor Xera de Tarragona ‘Des de Hollywood amb amor’. El concert té entrada lliure.
Diumenge, la diada de Sant Jordi tindrà lloc a la plaça Major a partir de les 11h. A més de les tradicionals paradetes de llibres i roses d’entitats municipals, es durà a terme també la signatura de llibres d’autors del municipi. També es presentarà el vídeo ‘Creixell fa memòria’ de Jordi Suñé, hi haurà un joc gegant de l’Oca i jocs tradicionals per a infants davant de Cal Cabaler. I al punt del migdia, ballada de sardanes amb els Dansaires del Penedès i la Cobla Ressò.