TARRAGONA 21

El cartell de la Festa Major de Sant Jaume 2020 representa a la Geganta Minerva de la Vila de Creixell, amb guants i mascareta, descansant de la festa a causa de la covid19, tot arrepenjada a la cúpula modernista del Campanar de Jujol de Creixell. Unes precaucions plasmades per l’artista creixellenca @Betty Ghoul (Elisabet Bosch) . que marquen la celebració festiva d’enguany a la localitat, que tindrà loc els propers dies 24, 25 i 26 de juliol.

En aquest sentit,  la regidora de festes de l’ajuntament de Creixell, Pilar Romero, firma a la presentació del programa dactes que enguany és «atípic. Tanmateix a Creixell, no perdem l’esperit de la Festa Major. Ara més que mai necessitem esperança i diversió. És per això que, malgrat la situació tant complexa que vivim, volem conservar l’essència del nostre poble celebrant una festa major diferent, on els esdeveniments tindran lloc de forma comprimida entre el divendres 24 i el diumenge 26, garantint en tot moment les mesures de seguretat».

«Tots sabeu la immensa il·lusió que em fa preparar les festes -continua-. Hem viscut molts bons moments des d’aquell 16 de juliol de 2004 i hem fet de Creixell un gran poble. Avui doncs, volia assenyalar la importància d’aquests instants i reivindicar la necessitat de retenir-los i refrescar-los; perquè el record d’aquests, la certesa que ben aviat podrem tornar a viure’ls, és la que ens dona força per a lluitar i seguir endavant. Volia expressar també el meu màxim suport a totes les persones que han patit la malaltia o la pèrdua d’algun membre estimat», expressa la regidora. 

Programa d’actes

Divendres 24 de juliol

22:00h. Inici de Festa en directe al Facebook del Ball de Diables de Creixell amb una coetada des del terrat del Casal Municipal.

22:30h Cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula “Aladdin” a la zona esportiva.

Dissabte 25 de juliol

7:00h. Despertar pel Ball de Diables pels carrers de la Vila.

12:00h Ofici Solemne a l’Església de Sant Jaume.

19:00h al pati de la BiblioCreixell Tallers Infantils. És necessari reservar plaça. Truqueu o envieu whatsapp 977803400 / 607871054.

22:30h VERSOTS del Ball de Diables a la zona esportiva.

23:00h a la zona esportiva, Espectacle de Varietats “Regalant Somriures” amb l’actuació de l’humorista Paco Calonge, la vedette Silvia Fox, i el show d’equilibris i rulos diabòlics d’ Ivo Stankov.

Diumenge 26 de juliol

19:00h Espectacle infantil a la zona esportiva.

22:00h Actuació del grup d’havaneres “XARXA”, a la zona esportiva.

Notes:

  • Tots els actes tenen aforament limitat.
  • Caldrà recollir entrada gratuïta obligatòria per tots els actes, a partir del dia 21 de juliol a la Casa de Cultura en horari de 17h a 20h.
  • Per accedir a l’espai de l’espectacle serà obligatori l’ús de mascareta. A l’entrada de cada espectacle hi haurà gel hidroalcohòlic.
  • S’haurà de mantenir l’espai de seguretat establert. Totes aquelles persones que no respectin les mesures de seguretat hauran d’abandonar l’espectacle.
  • Servei de bar a càrrec del Ball de Diables de Creixell.

Redacció