.

.

TOTS 21


Margarida Aritzeta i el guanyador de l’edició de 2022, Francesc Puigpelat. Foto: Cedida

L’Ajuntament de Creixell i l’Editorial Clandestina, a través de la col·lecció crims.cat, convoquen el III Premi Margarida Aritzeta-Vila de Creixell de novel·la criminal en català i el II Concurs Juvenil de Relat de Misteri Jordi Tiñena. Es celebraran durant una nova edició del Festival Creixell Crims que es realitzarà a principis del mes de juliol.
El premi Premi Margarida Aritzeta-Vila de Creixell de novel·la criminal inèdita en català és un reconeixement a l’escriptora vallenca, que compta amb més d’una cinquantena de llibres publicats, guanyadora de diferents premis, que ha estat degana de la Institució de les Lletres Catalanes i distingida amb la Creu de Sant Jordi. El premi és de 3.000€ i la publicació de la novel·la a la col·lecció crims.cat de l’Editorial Clandestina, a més d’un trofeu del campanar de Jujol de Creixell.
Pel que fa al II Concurs Juvenil de Relat de Misteri Jordi Tiñena, l’objectiu d’aquest concurs és fomentar l’escriptura entre la població juvenil, així com fomentar la lectura i la iniciació en el gènere criminal.