.

.

TOTS 21

Cartell del Canibeach 2023

L’Ajuntament de Creixell ha programat diversos actes culturals per a aquesta segona quinzena de novembre. El pròxim dissabte 18 de novembre, la Biblioteca Municipal Bibliocreixell acollirà la presentació del llibre ¿Niegas o afirmas? de Samantha Ruiz. L’acte serà a les 18 hores. La setmana que ve, dijous 23 de novembre, la mateixa biblioteca serà l’escenari d’una xerrada, “Calladeta no ets més maca”, que començarà a les sis de la tarda. L’endemà, tindrà lloc una altra presentació de llibre. En aquest cas serà El monitor d’esgrima i altres històries de Franc Guinart Palet.

Creixell se suma a la commemoració del Dia contra la violència masclista

Dia Internacional contra la violència masclista

A més, en motiu del Dia Internacional contra la violència masclista, el 25 de novembre, a la plaça Major de Creixell, es farà la lectura del manifest institucional, un acte de Papallones Liles que comptarà amb la música en directe de Doble Erre. El mateix dia, a les 18 hores, la Casa de Cultura Cal Cabaler acollirà una xerrada sobre al violència masclista a càrrec dels Mossos d’Esquadra

La IV Canibeach Speed i el VII Canicross de Creixell

D’altra banda, el 25 de novembre també es durà a terme a la platja de Creixell la IV Canibeach Speed amb un recorregut de 2 tandes de 2.000m i sota l’organització de l’Ajuntament de Creixell.
L’inici de la prova serà a les 15:45h a la platja de Creixell davant del Camping Gavina:
  • 1a tanda de sortida masculins- 17 hores
  • 2a tanda de sortida masculins- 17.30 hores
  • 1a tanda de sortida femenins- 17.01 hores
  • 2a tanda de sortida femeinins- 17.31 hores

El dia 26 de novembre tindrà lloc el Canicross 2023

El resultat final será la suma del temps de cada màniga. El temps màxim per completar cada serie serà de 20 minuts. Trobareu tota la info a https://canibeachspeed.webnode.cat/.
D’altra banda, el proper diumenge 26 de novembre es durà a terme la VII Canicross de Creixell, amb un recorregut de 6.500m. i una altitud, en el seu punt més alt, de 67m. aproximadament. L’hora de sortida del primer calaix serà a les 9h del matí i cada 30″ els següents des del punt de sortida establert al c/ Verge del Carme. El temps màxim per completar la cursa serà d’una hora. Trobareu tota la info a: https://canicrosscreixell.webnode.cat/.
V.Tapias