.

Joan Maria Triadó, exalcalde de Calafell. Foto: Calafell TV

Joan Maria Diu, president de Convergents (CNV) a la comarca del Baix Penedès, el partit fundat per l’exconseller de Justícia Germà Gordó, ha presentat avui oficialment amb els responsables de les poblacions del Vendrell, Calafell, Cunit, Sant Jaume dels Domenys i la Pobla de Montornès, aquest darrer municipi del Tarragonès, les llistes electorals als comicis municipals del pròxim 26 de maig sota les marques, Convergents, Centrats i Canviem Cunit.

A banda de Diu, que es presenta per Convergents al Vendrell, a Calafell el cap de llista del dia 26 de maig és Joan Maria Triadó, que ha estat estat alcalde de Calafell en diferents legislatures i que ara és regidor, i es presenta per Convergents-Centrats amb la marca CNV. A Cunit, Xavier Salvadó, tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica en l’actual legislatura, es presenta per Canviem Cunit i dins la coalició Centrats. De la seva banda, Martí Pallarès, actual alcalde de Sant Jaume dels Domenys er Convergència, es presenta per Convergents.

El dirigent polític penedesenc s’ha mostrat molt satisfet, contudent i convençut i ha assegurat que “la feina feta durant tots els anys passats en aquests municipis els dóna la confiança d’assolir les alcaldies i moltes regidories “perquè ens presentem amb molta força i som el partit del seny, catalanista i sobiranista per fer governs forts, amb persones amb experiència política i altres que comencen amb molta il·lusió per seguir aquestes en vies, que són el projecte del partit a curt i llarg termini”.

L’alcaldable del Vendrell ha declarat que “he estat durant vint anys en política municipal, setze dels quals com a regidor de l’Ajuntament del Vendrell amb responsabilitats en les regidories d’Hisenda, Joventut, Governació i Promoció Econòmica, segment de govern en què vaig idear i crear el Servei d’Ocupació “Eina”. El candidat convergent també ha assegurat que “sap què li cal al Vendrell per sortir de l’immobilisme actual i generar noves dinàmiques i il·lusió als vendrellencs i que està segur que els companys i companyes de les poblacions que avui han presentat les seves llistes davant els jutjats també volen i faran el millor pels seus pobles i aportaran il·lusió i expèriència”, ha remarcat.

Joan Maria Diu ha recordat les paraules del fundador i president del partit, Germà Gordó, “en que ja va donar la seva paraula que jo mateix us aniria anunciant les incorporacions d’entitats i persones en aquest projecte, per tal de fer-lo més reeixit, més potent i amb més possibilitats de victòria”, i avui la paraula donada s’ha convertit en un fet.

“L’endemà de les eleccions aquells que vulguin pactar amb nosaltres sabran que no ens casarem amb ningú que sigui contradictori amb les nostres posicions. Som flexibles i molt dialogants. Ara bé, no pactarem, per posar un exemple entre d’altres qüestions, amb aquells que tinguin com a prioritat l’aplicació del 155 a Catalunya o que vulguin eliminar l’educació catalana concertada”.