.

Imatge d’un moment de l’edició anterior

Cornudella de Montsant es prepara per a viure aquest diumenge, 26 de novembre, la segona edicio de l’Homenatge a la Gent Gran, un acte instituït per l’Ajuntament l’any passat i que vol tenir continuïtat anual donat el gran èxit que es va viure en la primera edició.

Un total de 53 avis i àvies a partir dels 80 anys seran els veritables protagonistes d’una festa que comptarà amb un dinar de germanor, una actuació musical, a més d’obsequis, parlaments i un paper especial que tindrà la mainada del poble.

El director territorial d’Agricultura de la Generalitat, Àngel Xifré, també prendrà part aenl’acte, que tindrà com a escenari el teatre La Renaixença.

Entre els homenatjats i acompanyants hi ha 212 persones inscrites, que superen en nombre les que van assistir a l’acte de l’any passat.

L’alcalde d Cornudella, Savador Salvadó, ha volgut destacat que l’homenatge “és un reconeixement just que fa el poble a una generació de persones que van aixecar Cornudella de la misèria, la fam i els desastres de la guerra i la postguerra”.