.

.

TOTS 21


Planta de Corbion a Montmeló

Succinity GmbH, l’empresa conjunta entre Corbion Purac i BASF per a la producció i comercialització d’àcid succínic de base biològica, ha anunciat la posada en marxa amb èxit de la seva primera instal·lació de producció comercial.

La planta, situada al centre de Corbion Purac a Montmeló (Barcelona), té una capacitat anual de 10.000 tones mètriques i produeix quantitats comercials d’àcid succínic de base biològica per al mercat global.

A més a més d’aquesta primera instal·lació, Succinity té previst obrir una segona planta a gran escala. La decisió final sobre la inversió es prendrà després d’una introducció satisfactòria en el mercat.

El procés de Succinity està basat en matèries primeres renovables i en la fixació de diòxid de carbó. El microorganisme patentat permet utilitzar distintes matèries primeres de forma flexible.

A més, l’àcid de Succinity pot produir-se de forma eficient sense generar grans quantitats de residus gràcies a un procés de cicle tancat. Un elaborat mètode de processament posterior garantitza la producció d’àcid succínic de base biològica d’alta qualitat.

Pot usar-se en diverses aplicacions, com biopolímers (per exemple, succinat de polibutilè o PBS), poliuretans, recobriments i productes que s’usen en biotecnologia.