.

.

TOTS 21

Cartell de la sortida naturista a Constantí.

Cartell de la sortida naturista a Constantí.

Aquest dissabte 5 de setembre s’ha organitzat una nova sortida naturalista pel terme municipal de Constantí. En aquesta ocasió, s’ha plantejat un itinerari pel pel camí de la Gavarra i fins arribar a la muntanya que porta el mateix nom, un espai on es pot gaudir d’un paisatge ple de vegetació i d’una imponent vista panoràmica a bona part del terme municipal. L’activitat s’inclou en el programa d’actes de la Diada Nacional de Catalunya a Constantí, que començaran aquest cap de setmana i s’allargaran fins el dissabte 19 de setembre.

El punt d’inici serà a les 9h a l’aparcament del costat del mas de la Closa i l’activitat té prevista una durada d’unes tres hores. En cas de pluja se suspendrà l’activitat.

Aquesta sortida clou una etapa de quatre anys de treball de camp guiades pel naturalista José A. Latorre i obertes al públic, que han comptat amb la participació  en total de prop d’un centenar de persones. I és que l’objectiu d’aquestes sortides era completar l’elaboració d’un Atles sobre la biodiversitat de Constantí, una obra que ja s’ha enllestit i que es presentarà en els propers mesos en forma de llibre monogràfic, amb un important catàleg de totes les espècies de fauna i flora que es poden trobar al terme municipal de Constantí.