.

L’Associació Literària de Constantí, amb la col·laboració de l’Ajuntament, han organitzat per aquest dissabte 18 de març una nova edició del Passacarrer Literari.

L’activitat consistirà en una ruta literària per diferents places, carrers i indrets emblemàtics del municipi. En cadascun dels espais es farà la lectura de poemes o textos relacionats amb aquestes ubicacions, siguin poemes ja existents o, en d’altres casos, creats especialment per a l’ocasió. El recorregut s’iniciarà a la Plaça de la Muralla i seguirà per la Plaça de l’Hospital, la Plaça dels Drets Humans, la Plaça del Castell, la Plaça Mossèn Cinto Verdaguer o el carrer Major. L’activitat s’iniciarà a les 11 del matí i, en acabar, hi haurà un vermut popular al Sindicat.

El passacarrer literari s’emmarca en la celebració del Dia Mundial de la Poesia, que es commemora el 21 de març,  i és un dels primers actes que s’organitzen per commemorar el 25è aniversari de l’Associació Literària de Constantí, que se celebra aquest any. A banda d’altres activitats, de cara a la propera tardor s’editarà una antologia poètica amb poemes dels diversos autors i autores que han format part de l’associació al llarg d’aquests 25 anys.