.

.

TOTS 21


Amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, l’ Ajuntament de Constantí ha programat per aquesta setmana tot un seguit d’activitats adreçades principalment al col·lectiu de dones del municipi, amb l’objectiu de reivindicar un any més la igualtat de drets entre els homes i les dones.

El proper dimecres 8 de març començaran els actes amb la tradicional Lectura del Manifest del Dia de la Dona. Serà a partir de les 12 del migdia i com és habitual tindrà lloc al davant de l’Ajuntament.

Com a gran novetat de la programació d’aquest any, el proper dissabte 11 de març continuaran les activitats amb un acte de reconeixement i homenatge a totes les dones constantinenques de més de 80 anys, que tindrà lloc al pavelló Poliesportiu. El consistori vol fer un acte de reconeixement públic a tot aquest col·lectiu de dones del municipi.

L’acte, que preveu ser força emotiu, consistirà en un dinar de germanor, al qual podran assistir també amics i familiars (prèvia inscripció al Registre de l’ajuntament), i en acabar s’oferirà un espectacle sorpresa per a tots els assistents.