.

La 2a edició d'aquesta Jornada Solidària que aquest any estarà dedicada a la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat

La 2a edició d’aquesta Jornada Solidària que aquest any estarà dedicada a la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat

Aquest proper dissabte 18 de maig, al llarg de tot el dia, tindrà lloc a la Plaça de les Escoles Velles de Constantí: “Tu Pots!”, la 2a edició d’aquesta Jornada Solidària que aquest any estarà dedicada a la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat, en col·laboració amb la Fundació Topromi i la Mar Blava Fundació Privada, entitats que treballen amb persones amb discapacitat intel·lectual.

Des de les 12 del migdia hi haurà tallers de mandales, maquillatge artístic, exhibició de Fletxes solidàries amb el Club de Tir amb arc Constantí, i Taller de creativitat.

A les 16.30 h. s’iniciarà una Festa Hippie amenitzada amb música dels anys 70, i seguidament tindrà lloc un concurs benèfic al millor estilisme inspirat en el Món Hippie (anys 70). De 18 a 18.30 h. s’exposaran els treballs realitzats per les persones usuàries de les dues entitats participants, i es farà una xerrada sobre la inserció d’aquestes persones.

A les 18.30 hi haurà una actuació musical a càrrec del saxofonista Manu Reco, i un espectacle de màgia a càrrec del Mag Black. I per finalitzar la jornada, a les 20 h. tindrà lloc una Desfilada de moda amb la col·laboració i la participació de diversos establiments i comerços locals.

Acte solidari a Bonavista

El mateix dissabte 18, a les 9.30 h. del matí, tindrà lloc una Gran Concentració motera amb esmorzar i barbacoa solidària al Parc de la Coma (Bonavista). Tota la recaptació es destinarà també a la Mar blava Fundació Privada.