.

Imatge del sopar. Foto: Cedida

Imatge del sopar. Foto: Cedida

La Setmana de la Dona a Constantí s’ha tancat aquest diumenge 12 de març amb la celebració del tradicional dinar de reconeixement i homenatge al col·lectiu de dones del municipi. Més d’un centenar de dones han participat d’aquest dinar de germanor organitzat per l’Ajuntament de Constantí, que un any més es va fer al Pavelló Poliesportiu.

Totes les assistents a l’acte van rebre un detall d’agraïment, i a més, el consistori va oferir un reconeixement especial a les dones constantinenques que aquest any 2023 celebren el seu 80è aniversari. Un cop acabat el dinar, per finalitzar la jornada festiva, va tenir lloc un espectacle musical.

L'alcalde, Óscar Sánchez, amb les dones del sopar. Foto: Cedida

L’alcalde, Óscar Sánchez, amb les dones que han fet 80 anys. Foto: Cedida

Del 6 al 12 de març s’ha celebrat a Constantí la Setmana de la Dona, amb tot un seguit d’activitats adreçades principalment al col•lectiu de dones del municipi, amb l’objectiu de reivindicar un any més la igualtat de drets entre els homes i les dones. En el marc de la celebració del 8M, Dia Internacional de la Dona, el passat 8 de març es va fer la lectura del Manifest institucional que un any més va tenir com a protagonistes les associacions locals integrades per dones.

Un altre moment del sopar. Foto: Cedida

Un altre moment del sopar. Foto: Cedida

La novetat d’aquest any pel Dia Internacional de la Dona ha estat la celebració de jornades de portes obertes a les entitats esportives, amb l’objectiu de visibilitzar la presència femenina en l’esport local.