.

Les activitats culturals i festives es concentraran durant tot el dimarts 23 d’abril al carrer Major. Foto: Cedida

Constantí es prepara per celebrar un Sant Jordi ple d’activitats culturals i festives que es concentraran durant tot el dimarts 23 d’abril al carrer Major, que des de fa uns anys s’ha convertit en el centre neuràlgic d’aquesta diada. Durant els dies previs l’ambient de Sant Jordi ja es viu als carrers i places del municipi, amb la decoració que un any més s’ha preparat especialment per a l’ocasió amb la decoració floral a places, carrers i equipaments municipals, i diverses novetats.

El dimarts 23 d’abril, des de les 10 del matí, el carrer Major tornarà a acollir les paradetes de Sant Jordi amb la presència d’entitats, associacions, els serveis socioeducatius municipals i Constantí Ràdio, que emetrà una programació especial.  A més, al llarg de tot el dia tindrà lloc una mostra de tallers i oficis tradicionals. Durant el matí, es farà a la plaça de l’Església una sessió de contes infantils amb música en directe: “Toca’m un conte”, a càrrec de la companyia Cuentropia.


Altres notícies:


Les activitats continuaran a la tarda amb la representació de la Llegenda de Sant Jordi i una mostra de balls tradicionals a càrrec dels Balls de Cercavila de la Societat El Casino. La jornada finalitzarà amb la tradicional Ballada de Sardanes, amb l’actuació musical de la Cobla Dansaires del Penedès. Durant tot el dia també es podrà veure una mostra del bestiari i els elements que conformen el Seguici Popular al municipi,

D’altra banda, durant tota la setmana vinent també hi ha haurà jornada de portes obertes a l’antic refugi, que es podrà visitar fent inscripció prèvia a través del correu mmasia@constanti.cat o al telèfon 977 52 40 36.