.

Moment de l'entrega de la cistella

Moment de l'entrega de la cistella

Els representants de la Unió de Botiguers de Constantí van fer entrega, dissabte passat, de la cistella de Nadal 2013. El president de la Unió de Botiguers de Constantí, Albert Montes, i el Regidor de Comerç, Rubén Gras, van fer entrega de la cistella a. Isidro Grau, posseïdor de la butlleta guanyadora amb el número “0109”, la qual va ser entregada pel comerç local: Forn de Pa Racionero Massagué, situat al carrer Major 22.

Amb l’objectiu de promocionar els comerços locals durant la campanya de Nadal, la Unió de Botiguers de Constantí amb la col·laboració de l’Ajuntament va posaren marxa la campanya “Aquest Nadal guanya comprant a Constantí”. Durant la campanya els comerços adscrits a la Unió de Botiguers van obsequiar de forma gratuïta a tots els seus clients amb butlletes de participacions de la Loteria de Nadal, que es va sortejar el passat 22 de desembre. A més, aprofitant les participacions de loteria, es va fer aquest sorteig entre totes les butlletes lliurades d’una gran cistella de Nadal a base de productes alimentaris locals.

Des de l’Unió de Botiguers de Constantí van voler aprofitar, per agrair tot el suport i la col·laboració de la  gent que ha visitat els nostres comerços durant aquestes festes i convidar-los a que segueixin apostant pel comerç de proximitat.