.

Primera sessió del programa. Foto: Cedida

Un total de 7 famílies van participar el passat dissabte 3 de febrer de la primera sessió del programa “Biblioteca i primera infància” que promouen conjuntament la Biblioteca Municipal de Constantí i la Llar d’Infants Gu-gu. Es tracta d’una activitat adreçada a les famílies amb infants de 0 a 3 anys. Els objectius de la iniciativa són establir un vincle afectiu entre adults i petits a través dels llibres i la lectura; ajudar al desenvolupament intel·lectual i emocional dels infants; ajudar en l’adquisició de la competència lingüística; promoure el gust per la lectura; i afavorir la imaginació i creativitat de l’infant.

En aquesta primera sessió dedicada a les “Carícies, rimes i jocs per a un vincle afectiu segur”, es va convidar a les famílies a jugar amb els seus nadons per tal de mostrar diverses maneres de relacionar-s’hi des de l’alegria i la presència: a través de jocs de falda, rimes amb gest, jocs amb carícies i cançonetes que tenen una clara incidència en l’aprenentatge i, molt especialment, en l’establiment d’un vincle afectiu segur entre el nadó i la seva figura de referència.

Les properes sessions tindran lloc el 9 de març i el 4 de maig, a les 11 hores, a la Biblioteca Municipal. Les sessions van a càrrec de Llúcia Solé, directora de la Llar d’Infants, i Sònia Rodríguez, educadora de la Llar d’Infants.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */