.

Cartell amb la programació dels actes de Constantí

Aquest diumenge 15 de desembre  arriba una nova edició de la Marató de TV3, i un any més l’Escola Municipal de Música Rafael Gibert Recasens tornarà a organitzar un concert solidari en col·laboració amb la Marató, un concert que es farà al Pavelló Poliesportiu municipal.

Tots els diners que es recullin aniran destinats a la recaptació de fons per “La Marató”, que aquest any estarà dedicada a les malalties neurodegeneratives.

Aquest serà el cinquè any que l’Escola Municipal de Música Rafel Gibert Recasens, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, organitza un esdeveniment musical d’aquestes característiques i se suma així a les iniciatives solidàries que es faran a tot Catalunya per recaptar fons per la Marató.

El concert començarà a dos quarts de 6 de la tarda i comptarà amb les actuacions musicals de la Coral de nens i nenes de l’Escola de Música amb alumnes dels col·legis Mn. Ramon Bergadà i Centcelles, un conjunt format pels més petits de l’Escola de música, el conjunt instrumental de l’Escola, la Banda de l’Escola, el combo de l’Escola Municipal de música de Riudoms, i un combo format per professors i alumnes de l’Escola de Música de Constantí, a més de la formació Fumetal.