TOTS 21

Imatge d'arxiu d'un menjador escolar

Imatge d’arxiu d’un menjador escolar

L’Ajuntament de Constantí ha habilitat una partida econòmica destinada a les beques menjador. Aquesta és una de les mesures incloses en els pressupostos aprovats pel consistori per aquest 2015. Concretament, es destinarà una partida pressupostària de 100.000 euros que complementaran en un 50% les ajudes menjador que ofereix el Consell Comarcal del Tarragonès.

L’objectiu d’aquesta mesura és evitar els casos de malnutrició infantil i garantir que els alumnes que se’n beneficiaran tinguin assegurat com a mínim un àpat en condicions al dia a l’escola. La mesura s’ha començat a fer efectiva aquesta setmana i s’aplicarà fins a final de curs, el proper mes de juny, a les dues escoles d’educació infantil i primària del municipi, Mn. Ramon Bergadà i Centcelles. La intenció de l’Ajuntament és que la mesura tingui continuïtat durant el curs vinent.

La regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Constantí, Sílvia Puerto, ha remarcat “la  importància de garantir un àpat diari als nostres alumnes que més ho necessiten” i ha assenyalat “que la mesura beneficiarà unes 150 famílies del municipi”.