.

.

TOTS 21

Servei de guardes rurals a Constantí. Foto: Cedida

Servei de guardes rurals a Constantí. Foto: Cedida

Aquest dimarts 18 d’agost ha tingut lloc la presentació del nou servei de guarda rural contractat per l’Ajuntament de Constantí per tal vigilar específicament l’entorn rural. L’empresa Segurcamp Vigilància i Seguretat prestarà aquest servei durant dos mesos, del 19 d’agost al 18 d’octubre, amb una dedicació de 40 hores setmanals, de dilluns a diumenge i en horari indeterminat. L’activitat d’aquesta empresa es dirigirà i complementarà des de la Policia Local de Constantí.

Les funcions d’aquest nou cos de seguretat privada seran les de protecció dels béns i dissuasió de les persones que poguessin cometre algun delicte o infracció administrativa en les finques del terme municipal. Els guardes realitzaran intervencions de control, detenció i actuacions en cas de delicte i posaran en mans dels cossos policials les persones delinqüents i els instruments, efectes i proves dels delictes.
Amb la contractació d’aquest nou servei especial de vigilància i custodia al medi rural, l’Ajuntament de Constantí vol donar seguretat al sector de la pagesia, que en els darrers anys ha patit constants robatoris.