.

Dues imatges antigues de veïns que van viure o viuen a les façanes on hi ha les fotografies

Dues imatges antigues de veïns que van viure o viuen a les façanes on hi ha les fotografies

Aquesta setmana ha finalitzat a Constantí la segona edició de l’exposició “Veïns a la Fresca” amb les tasques de desmuntatge de les més de cent fotografies que han format part de l’exposició, inaugurada el passat mes de juliol.

Més d’un centenar de fotografies cedides per veïns de Constantí s’han pogut veure a mida ampliada a les façanes dels edificis on van viure o encara viuen actualment. Aquest any, l’exposició s’ha pogut veure a les cases del carrer Major, carrer de les Creus i la Plaça de l’Església.

L’impacte visual ha estat enorme: murs i façanes per on la gent passava diàriament sense prestar atenció s’han convertit en una gran exposició de carrer. Tot i que inicialment estava previst que les fotografies estiguessin exposades durant els mesos d’estiu, la bona acollida de la proposta va fer que l’Ajuntament decidís perllongar-la fins al novembre.

Des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Constantí s’ha fet una valoració molt positiva de l’acollida que, una vegada més, ha tingut aquesta exposició i han volgut destacar la resposta i la col·laboració tan entusiasta per part de tots els veïns. Un cop finalitzada l’exposició, les fotografies seran entregades als veïns i veïnes que les van aportar.