.

.

TOTS 21


DSC04344-1210x807

Les 33 empreses que conformen l’Associaciació Empresarial Química de Tarragona tenien cita aquesta tarda a la Vil·la Romana de Centcelles, on s’ha celebrat l’Assemblea General de la pròpia AEQT. Aquest espai ha estat l’escollit per l’Ajuntament de Constantí, que ha acollit la trobada de directius de la indústria química per primera vegada. Precisament, l’Alcalde Oscar Sanchez ha rebut els membres de l’Assemblea de l’AEQT i els ha ofert unes paraules de benvinguda. En el seu parlament Sánchez ha mostrat el compromís amb el sector i el progrés econòmic que aquest comporta al territori.

Un cop acabat el discurs inaugural de l’alcalde del municipi, l’assemblea ha entrat en els seus punts de l’ordre del dia. Jesús Loma-Ossorio, en el seu informe de presidència, ha fet balanç de l’any anterior, destacant el paper dels membres de les diferents comissions de treball, que dediquen part del seu temps professional als projectes mancomunats de sector. Loma-Ossorio ha donat també la benvinguda a l’empresa Sarpi Veolia, amb seu a Constantí, i que s’ha sumat als membres de l’Associació en aquest any 2016.

Al discurs del president l’han seguit els informes de direcció general, les comissions de treball i altres entitats relacionades amb l’activitat en el sector químic, com són Aitasa, els Parcs Químics de Seguretat o ChemMed. Abans de finalitzar l’assemblea, s’ha fet la presentació dels comptes anuals del 2015, tancats i auditats.

La jornada ha acabat amb una trobada informal en el mateix recinte de Centelles, on els membres de l’Assemblea de l’AEQT han compartit una estona amb l’alcalde, novament, i els membres de l’equip de govern de l’Ajuntament de Constantí.