.

.

TOTS 21

Es recomana no accedir al litoral davant l'amenaça d'aiguats

Es recomana no accedir al litoral davant l'amenaça d'aiguats

Davant la previsió de pluges intenses pel cap de setmana del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) i l’activació del Pla INUNCAT de Protecció Civil de la Generalitat, l’Ajuntament de Tarragona ha informat que els serveis municipals d’assistència i emergència estaran activats per intervenir en el cas que sigui necessari. A més, es recomana a la població extremar les precaucions i de cara a la mobilitat evitar els accessos a punts del litoral on la llevantada i els cops de mar poden provocar accidents.

La previsió és que la pluja arribi pel sud del país, durant aquesta tarda, i vagi enfilant a mesura que passin les hores. Les tempestes es preveuen intenses a partir d’aquesta matinada i que durin bona part del cap de setmana.

També es demana a la ciutadania que respecti tots els possibles tancaments d’accessos al litoral, platges, espigons; així com evitar travessar guals i punts baixos sota carreteres i ferrocarrils quan hi ha tempesta o acumulacions d’aigua, i aprofitar les hores de treva per retirar fulles i objectes que dificultin el drenatge.

Per a més informació i els consells de Protecció Civil de la Generalitat en cas de pluges i aiguats, cliqueu aquí. El telèfon d’emergències és el 112.