.

.

TOTS 21


Captura de pantalla de l'acusada, Nathalie Cabello, prestant declaració el 22 de gener a l'Audiència de Tarragona

L’Audiència de Tarragona ha condemnat a 20 anys de presó a Nathalie Cabello, la dona acusada de matar a ganivetades la seva mare a Salou el febrer del 2012 i a 19 anys i vuit mesos de presó al seu company sentimental, Antonio Pérez. El tribunal els acusa d’un delicte d’assassinat, després que el jurat popular emetés un veredicte de culpabilitat el passat 29 de gener. Segons la sentència, els acusats van actuar amb “brutalitat” i una “altíssima violència”. El tribunal ha imposat a la filla de la víctima l’agreujant de parentiu i ha desestimat els atenuants proposats per les defenses. Els acusats hauran d’indemnitzar al fill de la víctima i germà de l’acusada amb un total de 250.000 euros.

Segons la sentència, Nathalie Cabello i Antonio Pérez van matar la mare d’ella, de 69 anys, al seu pis del carrer Tarragona de Salou, propinant-li un cop d’ampolla al cap i clavant-li més d’una seixantena de ganivetades per tot el cos. “Van tenir un comportament homicida brutal infringint un alt dolor a la víctima i actuant amb molta fredor durant l’execució i en els moments posteriors”, destaca el tribunal. De fet, els acusats van remenar l’habitatge després de cometre el crim per simular que la dona havia patit un robatori.

Durant el judici, que es va celebrar el passat mes de gener a l’Audiència de Tarragona, els testimonis van revelar que l’acusada s’havia assabentat pocs dies abans dels fets que la mare havia rebut una herència familiar que ella confiava que també li correspondria. A més, amistats de la víctima van afirmar que la relació entre mare i filla era “tensa” perquè la mare no aprovava el ritme de vida que duia la seva filla ni la seva relació sentimental amb l’altre acusat, Antonio Pérez, a qui considerava una “mala influència”.