.

El sindicat dels Mossos d’Esquadra USPAC ha fet públic aquest dimecres un comunicat on celebra la condemna per un delicte d’injúries greus a un home “que es feia passar per regidor de l’Ajuntament de Torredembarra” i que va insultar a les xarxes socials al cos arran del suïcidi d’un agent.

Segons es pot llegir a la nota, “els fets es remunten a l’any 2016”, quan arran “del suïcidi d’un company a Tarragona, un individu que es feia passar per regidor de l’Ajuntament de Torredembarra, i amb antecedents penals, va comentar al Diari de Tarragona i al seu Facebook que ‘los mossos d’esquadra son unos criminales, hijos de puta’; ‘fuck the police’; ‘fuck mossos d’esquadra’; ‘mossos=gossos’. USPAC denúncia i es persona com acusació, tot posant en coneixement d’aquests fets a la Direcció General de la Policia”.

El sindicat afegeix que “l’administració es va desentendre i no va ni comparèixer. Abans es deixa en llibertat, per ‘ordre jeràrquica’, a l’autor d’un atropellament gairebé mortal a un company, que personar-se en un procediment per la defensa de la dignitat i la imatge de la nostra institució. USPAC, com sempre en solitari, va iniciar la lluita fins que s’ha condemnat pel Jutjat Penal a O.M.S. com autor d’un delicte d’injúries greus al cos de Mossos d’Esquadra de l’art. 504.2 CP a 12 mesos de multa o, en cas d’impagament, a 6 mesos de presó”.